Liu Hui is inviting Molly to a party. Liu Hui: Hello, Molly.
. Molly: A party? What for? Liu Hui: I moved into a new house last month. Molly:Liu Hui, you are so great. I'm very happy to join the party. When will it be? Liu Hui: It will start at 7 o'clock on Sunday evening. Molly: Sure. We'll be there before seven. Thank you for the invitation. Liu Hui:. See you soon. Molly: Wait a minute. Where is your new house? Liu Hui: How silly of me.. Molly: It doesn't matter, you can tell me now. Liu Hui: Sure. It's very close, actually. You go straight down this road. Then you turn left, at the next junction on your right, you'll find a yellow building. That's it.
答案：1. D 2. B 3. A 4. E 5. C 解析： 这是Liu Hui 邀请Molly到自己家中参加一个聚会的场景： 1. 根据对话的第二句答语可知，Liu Hui 邀请Molly 到自己家中参加聚会，所以选D。 2. Molly 在得知Liu Hui乔迁新居之后，理所当然要表示祝贺，所以选B。 3. 从Molly 的回答来看，她说的是“我们”，所以上文的问句应该是Will you come with your boyfriend?你会和你的男朋友一起来吗？所以选A。 4. Molly对Liu Hui说感谢你的邀请，所以下文Liu Hui要说感谢你们的光临thank you for coming, 所以选E。 5. Molly问Liu Hui新居地址，而Liu Hui光顾着说话，把这事给忘了，所以选C。